Seks en voedsel: belangrijker dan je denkt

Er gaat niets boven elkaar proeven. Ja, seks en eten zijn een kwestie van smaak en persoonlijke verlangens, maar samen vormen ze de ware winnende combo. Lekkernijen kunnen je seksleven opfleuren, door de routine en eentonigheid van het dagelijks leven op een smakelijke manier te doorbreken. Likken, kauwen, kwijlen, zuigen, zoenen, het is bijna verfijnde kunst.
Orale seks is als de meest intieme kus. Lekker en een beetje stout en het komt in vele manieren waarop je het toepassen kan. Van een onschuldige kus of lik tot de meest met kwijl overgoten fellatio; speels en avontuurlijk.
 
Orale seks en vooroordelen
Orale seks kan ook classy zijn, maar feit blijft dat het is doorweekt met vooroordelen. Zo zien veel mensen het als het simpele opslokken van een penis, rechtstreeks uit porno. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat het een gangbare activiteit is voor 70% van mensen in de 25- 34 leeftijdsgroep.
 
Maar – niet schrikken – 12% van de vrouwen van 35 tot 39 jaar heeft nog nooit (!) deze ogenschijnlijk lonende ervaring gehad: dit blijkt uit het onderzoek naar seksualiteit in Frankrijk. Een veelgenoemd vooroordeel is dat pijpen bestaat uit ‘deepthroaten’. Een misleidend moeilijke praktijk. Eén woord van orde: probeer niets zonder verlangen en tegen je wil!

Seks, een gerecht dat zwaar weegt in onze intimiteit.

Een dagelijkse wasbeurt voor je edele delen met helder water is essentieel voor iedereen. Verkeerd product, of overmatige hygiëne kan de intieme flora verstoren, bron van onaangename irritaties en intieme jeuk.

Niet zulke frisse geurtjes zijn ook dooddoeners, én – let op – gevolg van het soort voedsel dat je hebt geconsumeerd, omdat het het resultaat is van de verschillende eiwitten en biochemische componenten waaruit de oorzaken van de geurtjes bestaan. Denk bijvoorbeeld aan transpiratie of vloeistof in de vulva.

Er is zelfs een zwarte lijst van voedingsmiddelen die ‘bijzonder schadelijk’ zijn voor seks, waarbij rood vlees, knoflook, alcohol en fastfood de grootste boosdoeners zijn. Geef de voorkeur aan voedingsmiddelen die verantwoordelijk zijn voor vaatverwijding, zoals watermeloen, of ingrediënten die rijk zijn aan zink, zoals hazelnoten of amandelen!

Wat YESforLOV zo’n geweldig merk maakt, is dat ze begrijpen wat de gebruiker nodig heeft. Een goede, sexy parfum (links), een heerlijk ruikende massageolie (midden) en een parfum voor de vulva (rechts).

Ontdek de YESforLOV delicatesse

YESforLOV-liefhebbers worden steeds hebzuchtiger en creatiever en het mooie is dat het Franse merk naar hen luistert! Afgestemd op hun ondeugende verlangens en hun groeiende ongebreidelde liefdesbuien, kwam YESforLOV in de verleiding om een lijn eetbare cosmetica te ontwikkelen op basis van gastronomische spelletjes.

Heerlijke liefdestraktaties ontworpen voor de meisjesachtigste prinsessen en de meest slordige slechteriken wachten op je: hier bij SAY YES. Zelfs zonder keukengerei is en nauwkeurige en zeer hygiënische toepassing van het product mogelijk, met of zonder handcontact. Het is geheim? Sensatie en hartkloppingen gegarandeerd bij contact met de huid. Alle intieme gels voor massage en penetratie van YESforLOV zijn verkrijgbaar in verschillende smaken: ananas groene thee, perzik abrikoos, rood fruit, suikerspin, limonade of framboos appel. Deze snacks, de ene nog lekkerder dan de andere, nodigen je uit om te genieten van het plezier van de mond met het grootste respect voor intimiteit zoals alleen de Fransen dat kunnen. De gastronomische en verwarmende oliën voor orale seks zijn geformuleerd met natuurlijke smaken, zonder chemicaliën en 100% veganistisch.

Of het nu gaat om het zuigen van de penis zonder of met jam, het likken van de lippen en de clitoris op dezelfde manier met een smaak van champagne in de mond, zijn al deze benaderingen niet uiteindelijk de weerspiegeling van een eenvoudig gevoel van acceptatie en totale liefde van een voor de andere? Orale seks, een praktijk zonder taboes, te delen in medeplichtigheid en wederkerigheid van verlangens als een vin d’honneur in de Hof van Eden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top