Over ons

Say Yes to Exclusivity!

Als ex-model heeft Kirsten Lensink, oprichter van KHLOÉ Consultancy en Say Yes, veel gezien als het om exclusiviteit gaat. Van welvarende zakenmannen met de mooiste cadeaus voor hun minnaressen, tot ongekend luxe feestjes waar onbetaalbare champagnes rijkelijk vloeiden.

In haar rol van image model kwam zij terecht in een wereld waarin met name Aziatische mannen veel geld aan vrouwen betaalden om hen gezelschap te houden bij dit soort openbare samenkomen. Zonder schande, want wie zich dit kan veroorloven, kent status.

In Nederland en België bestaat het concept in bescheiden vorm. Hier lopen we niet te koop met gekocht plezier. En dat is jammer. Want hoewel niemand erover durft te praten, heeft iedereen seks. En dat is fantastisch! Seks is heerlijk, seks is leuk, seks is zowel spannend als ontspannend, seks is leven. Seks is kunst:

Say Yes to Sex!

Say Yes by KHLOÉ

Vanuit de erotische branche groeide de vraag naar high end producten voor plezier. Zowel dames als klanten van KHLOÉ Consultancy merkten een tekort aan middelen in de slaapkamer die niets afdeden aan de kwaliteit en de sfeer. In eerste instantie was een exclusieve webshop voor intern gebruik bedoeld, maar laten we eerlijk zijn: iedereen verdient kwaliteit in plezier! Say Yes to Pleasure!

Exclusieve YESforLOV webshop

Say Yes by KHLOÉ is de enige webshop in Nederland die de complete lijn van het Franse cosmetica merk YESforLOV verkoopt. Het high end product straalt klasse uit en is van uitzonderlijke kwaliteit. Oprichter Christian Palix streeft een plezierige en romantische beleving na, waarbij emotie, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten de boventoon voeren.  Say Yes to Quality!

Scroll naar boven
Scroll naar top