Ook zonder vuurwerk kan je knallen!

Bij Oud & Nieuw denk je vast aan drie dingen: champagne, oliebollen én, jawel: vuurwerk! Het is onlosmakelijk verbonden met de jaarwisseling. Toch moeten we bij de overgang naar 2021 het zonder de knallen en sierlijke kleuren in de lucht stellen. Ik heb goed nieuws: ook zonder vuurwerk kan je knallen!

Maak van een nood een deugd is zo’n heerlijk spreekwoord dat wij nuchtere Nederlanders gebruiken om in de teleurstellende momenten het positieve te zien. Een jaarwisseling tijdens een lockdown heeft namelijk ook leuke kanten.

In plaats van met de hele buurt buiten te blauwbekken en met veel te koude handen en zere vingers een aansteker proberen te laten werken, om zo’n lullig vuurpijltje de lucht in te krijgen.. Kies dit jaar voor elkaar! Laat het vuurwerk knallen op de slaapkamer. Hoe? Met dit magische product.

Wanneer je een hele week familieverplichtingen hebt moeten afstruinen, zijn de knollen soms goed op rond Oud & Nieuw. Buikje vol lekker eten, lekker warm in bed.. Voor sommigen de ingrediënten om nog te presteren. Wel, nu niet meer!

Couples Elixer
Wel eens gehoord van elixer? Het staat te boek als ‘een krachtige kruidenextract met wonderdadige uitwerking.’ Onze Franse partner YESforLOV heeft weer het onmogelijke mogelijk gemaakt en is op de markt gekomen met Couples Elixer. Wat het is en waarom super geschikt voor Oud & Nieuw? Ik ga het je vertellen!

Wat YESforLOV zo’n geweldig merk maakt, is dat ze begrijpen wat de gebruiker nodig heeft. Dóór mensen, vóór mensen, zullen we maar zeggen. Deze Couples Elixer is niet alleen wonderdadig (want dat is het!), het is zó simpel om te gebruiken, dat je nooit meer zonder wilt.

Hét wondermiddel voor koppels: hoe werkt het?
Couples Elixer komt in een prachtige verpakking, zoals alle producten van YESforLOV. Een prettige drukflacon, welke niet lekt en geen overtollig product verspilt. Neem een klein beetje elixer op je vinger, ter grootte van een kleine erwt. Spreid deze over de penis en wrijf dit ongeveer 30 seconden in. De penis zal heerlijk warm aanvoelen voor de man, maar niet brandend. Het spreekt voor zich dat het uitsmeren over een erectie beter gaat en is ook aan te raden.

Dat was het al. Nu gewoon jullie ding doen en de elixer zal stil het niveau omhoog tillen. Door het kruidenextract (huidgevoelig en vanzelfsprekend ook gynaecologisch getest!) bevordert de doorbloeding bij zowel hem als haar. Effect? Hij kan langer doorgaan zonder het drukkende gevoel van een aankomend orgasme, zij kan langer doorgaan zonder het gevoel dat haar vagina gevoelig wordt.

WIN – WIN!

Niet voor niets heet dit product Couples Elixer. Dit product is de puurste vorm van een win-win situatie, omdat jullie er beide van profiteren. En aangezien slechts een kleine hoeveelheid per keer nodig is, ga je héél erg lang genieten van dit wonderdadige toverzalfje 😉

Veel plezier! – TIP: Aan elke bestelling voegen wij een tester van Couples Elixer toe! Dus niet wachten, maar toeslaan! (op=op)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top