Hoe kies je tussen HEX Regular en HEX Respect?

Is het je opgevallen dat de wereld elke dag verandert, maar dat de condoomtechnologie tot nu toe hetzelfde is gebleven? LELO is het eerste bedrijf dat de condoomtechnologie probeert te verbeteren met hun zeshoekige patroon dat een eersteklas dunheid mogelijk maakt zonder aan kracht (dus veiligheid) in te boeten. Het is ook verkrijgbaar in twee maten: de HEX en HEX Respect XL.

In deze blog proberen we je te helpen met je keuze.

Hoe HEX versus HEX Respect XL werken

Een product mag natuurlijk mooi zijn, daar weten ze bij LELO alles van. Maar inboeten op veiligheid, daar willen ze niets van weten. Daarom hebben ze de nieuwste condoomtechnologie ontwikkeld die de duurzaamheid en slankheid van zeshoekige patronen benut. Er is een reden waarom honingraatpatronen overal in de natuur voorkomen. HEX-condooms hebben 350 honingraten die warmte en plezieroverdracht mogelijk maken.

Laten we de vergelijking tussen de twee eens nader bekijken.

Soort overeenkomsten en verschillen tussen HEX Regular en HEX Respect XL

Overeenkomsten

  • Natuurlijk latex condoom
  • 0,045 mm dun
  • Licht gesmeerd met neutrale geur
  • Gestructureerd aan de binnenkant om wegglijden te voorkomen
  • Antislip verpakking

Verschillen

  • HEX Regular lengte: 180 mm
  • HEX Regular diameter: 54 mm
  • HEX Respect XL lengte: 195 mm
  • HEX Respect XL diameter: 58 mm

De grote verschillen tussen HEX en HEX Respect XL
Er was vraag naar grotere condooms dan de gangbare diameter van 54 mm. De HEX Respect XL is 15 mm (10%) langer en 4 mm breder voor extra comfort voor onze grotere vrienden 😉

LELO HEX zijn mooi, krachtig en dun! En daarbij komt door de hexagonale techniek een fantastische grip!
Welke is geschikt voor jou?

Omdat zowel de HEX Regular als de HEX Respect XL dezelfde 350 hexagonale condoomtechnologie bevatten, komt de keuze welke voor jou werkt, aan de maat. Haal de liniaal erbij tijdens je volgende genotsessie. We weten heus wel dat dit niet je eerste keer is! 😉

Levering van HEX condooms is binnen één werkdag, indien je voor 16:00 uur hebt besteld, dus je kan morgen nog aan de slag!

Houd er rekening mee dat geen enkel condoom 100% breukvast is. Neem bij breuk onmiddellijk maatregelen die passend zijn!

Voor langer plezier: YESforLOV prolonging formula

 

Dit is een blog van Say Yes by KHLOÉ – sayyesbykhloe.nl

Scroll naar top