Lustopwekkers: werken ze of niet?

‘Schat, niet vanavond.. ik heb hoofdpijn’. Het lijkt zo simpel: voer je partner een lustopwekker en de knallende vrijpartij kan beginnen! Simpel, toch? Fout! Er is namelijk een veelgemaakte denkfout als het gaat om de opwekkers, die overigens komen in de vorm van pillen, zalfjes, drankjes en crèmes. In deze blog proberen we je uit te leggen hoe dat nu precies zit.

Laten we beginnen met het begin, dan zijn weer direct klaar mee. Een lustopwekker in de letterlijkste zin van het woord bestaat helemaal niet. Er is geen enkel middeltje in de wereld dat iemand ineens geil kan krijgen. Als je geen zin hebt, heb je geen zin. Punt. Hoe zit dat dan met al die middeltjes? Zijn de allemaal fake?

Nee, hoor. Alleen in plaats van lustopwekkend, zou je ze beter lust verhogend kunnen noemen. Je moet namelijk zélf de aanzet geven wil het middel werken. Met andere woorden: je gevoel wordt geïntensiveerd en daardoor de beleving. Dat is wel even wat anders dan dat er uit het niks ineens geilheid wordt gecreëerd.

Hoe werkt dat dan? Wel, we gaan een aantal verschillende middeltjes behandelen. Sommige daarvan verkopen wij niet en dat heeft ze te maken met de bijwerkingen. Mocht je deze producten toch willen proberen, is dat op eigen verantwoordelijkheid 😉 Laten we beginnen met zo’n product.

Zorg er ook voor dat je kamer lekker ruikt. Dat helpt de beleving sowieso!

Product: Lust verhogende capsules en vloeistof
Merk:
Sex Opium
Werking product:
Er zijn veel van dit soort producten van veel verschillende merken. Sex Opium is wel de meest prettige, waarbij de minst negatieve bijwerkingen te verwachten zijn. Lust verhogend dus! Wat is de bedoeling? Neem ongeveer 45 minuten voor de seksuele activiteit een goeie slok of een tweetal capsules van deze opium. Zorg dat je niet (te) veel hebt gegeten van tevoren, dan verliest het zijn werking. Je komt in een dromerige roes, waarbij je huid lekkerder aanvoelt. Alles tintelt. Vrouwen hebben vaak meer zin om te zuigen en te zoenen. Na de seks val je heerlijk in slaap.
Bijwerking: Opium werd al in de Gouden Eeuw flink verhandeld i.v.m. de lust verhogende werking. Echter, de roes kan ervoor zorgen dat je responsiviteit flink achteruit gaat: gevaarlijk dus in het verkeer. Ook horen we veel gebruikers over duizelig- en misselijkheid en is hoofdpijn een veelvoorkomende bijwerking. Gebruik dus met mate!

clitorisgel yesforlov

Product: Clitorisgel
Merk:
YESforLOV
Werking product:
Veel mensen denken dat de clitoris een klein deel van de vagina is. Ook hier: fout! De clitoris is een behoorlijk apparaat, waarbij het tipje waaraan de meeste mensen denken een klein stukje is en waarop dus ook vaak de focus ligt. Terwijl de rest van de clitoris eigenlijk even gevoelig is. Echter, omdat deze is ‘weggestopt’ is het lastiger dat deel te stimuleren. Met de clitorisgel, zwelt de clitoris in zijn geheel op, waardoor je alle bewegingen van de je partner waar dan ook op je vagina voelt als een treffende pijl van cupido.
Bijwerking: Wij kiezen niet zomaar voor het Franse merk YESforLOV. Alles wordt eerst uitgebreid getest, zowel gynaecologisch als dermatologisch. Voordeel is dus dat de producten pas de markt opgaan als ze bijwerking vrij zijn. Waar veel (goedkope) merken zorgen voor bijvoorbeeld brandende schaamlippen of andere delen van het lichaam, is de gel van YESforLOV prettig te gebruiken. En nog zuinig ook: een erwtje ervan is genoeg!

orgasmegel voor koppels

Product: Couples Elixer
Merk:
YESforLOV
Werking product:
Hoe mooi zou het zijn dat de voorgaande producten gecombineerd worden? Juist! Dat dachten ze in Frankrijk ook. YESforLOV heeft daarom lang gewerkt aan de Couples Elixer. Deze gel heeft de effecten van voorgaande twee producten: de clitoris wordt gevoeliger en de bloedstroom in de penis bevorderd.  
Bijwerking: Geen bijwerkingen! Een kleine druppel van deze gel is wederom genoeg. Waarom je niet altijd voor deze zou gaan in plaats van één van de twee vorige producten, wordt mij veel gevraagd. Simpel: een gecombineerd / gemengd product, heeft nooit het volle effect van een gefocust product.

orgasme vertragende gel

Product: Prolonging Formula
Merk:
YESforLOV
Werking product:
Dit is een belangrijk product om de brug te kunnen maken naar het volgende product. Meestal is het libido niet het probleem bij mannen, maar is juist het ‘teveel’ aan libido een valkuil. Too hot to handle, maakt dat sommige heren net iets te snel bij de climax zijn. Geen probleem! Prolonging Formula zorgt voor een betere bloeddoorloop in de penis. Het effect dat dit heeft op o.a. je zwellichamen, zorgt ervoor dat een orgasme langer uitblijft. Perfect voor hem, ook perfect voor haar!
Bijwerking: Bijwerkingen zijn ook bij dit product nihil. Wel zegt YESforLOV dat gebruik met deze spray matig moet zijn. Eén spray is ruim voldoende. Spray je vaker, kan dit een branderig gevoel opleveren, dat wil niemand.

Uiteindelijk, dames en heren: voorspel is ook nog steeds een niet te onderschatting lustverhoger. Nee, wacht. Dit is nu écht een lustopwekker! Ah, het bestaat dus wél!

Zorg voor een lekker geurtje, een goede massage en dat je goed verzorgd het bed instapt. Frunniken, aanraken, zoenen: it get you ready!

 

Veel plezier 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top