Algemene Voorwaarden

Levering

Say Yes by KHLOÉ doet elke dag haar uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wanneer u op werkdagen bestelt voor 16.00 uur, zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog bij PostNL ligt. Doorgaans heeft u uw pakket dan de volgende dag nog in huis! Meer over levering en verzendkosten, vindt u hier.  

Betaalwijze

U kunt via de winkelpagina betalen met iDeal betalen. Er komt geen Say Yes by KHLOÉ op uw afschrijving te staan. Wenst u te betalen door middel van een overboeking, neemt u dan contact op met ons via sales@sayyesbykhloe.nl.

Koopovereenkomst

Als u uw bestelling aan ons hebt doorgegeven, d.m.v. een betaling, is er een koopovereenkomst aangegaan. Say Yes behoudt zich het recht om bestellingen zonder opgave van reden niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling, mocht daar aanleiding voor zijn.

Persoonsgegevens

Gegevens die wij van u binnenkrijgen, doormiddel van een te plaatsen bestelling of anders, worden in ons systeem opgelasgen t.b.v. de verwerking van de bestelling, de daarop volgende verzending en verantwoord klantbeheer. In geen enkel geval zal Say Yes klantgegevens delen met derden.

Algemeen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Say Yes, geeft u daarmee aan akkoord te zijn met zowel onze algemene voorwaarden, als onze privacy policy en ons verzend- en retourbeleid. Wij behouden het recht ten alle tijde om onze voorwaarden naar eigen inzicht te wijzigen.

Say Yes by KHLOÉ

Say Yes is een handelsnaam van KHLOÉ Consultancy en bevindt zich in een woonpand aan de Rutgerinkdijk 16, 7161 EX te Neede. Bezoeken zijn hier niet toegestaan, tenzij anders is overeengekomen, zoals afhalen op afspraak.

Kvk 73725129

Verzend- en retourbeleid

Binnen deze algemene voorwaarden vallen ook de voorwaarden die behoren tot het verzend- en retourbeleid (hier te vinden). Bij het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen die pagina te hebben doorgelezen en bij eventuele retourzending aan alle voorwaarden te voldoen die op die pagina staan gepubliceerd.  De belangrijkste voorwaarde is dat u het product thuis zo heeft bekeken, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Dit betekent dat o.a.:

  • Het geretourneerde artikel en de verpakking in originele en ongeopende staat verkeert;
  • Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is compleet en onbeschadigd is;
  • Er geen sprake is van een gebroken verzegeling;
  • Het geretourneerde artikel naast ongeopend, ook ongebruikt is.

Artikelen van drogisterijniveau, waaronder condooms en glijmiddelen, kunnen omwille van hygiëne en veiligheid NOOIT geretourneerd worden. Houd daar alstublieft rekening mee voordat u een bestelling plaatst. Highly Exclusive-producten kunnen helaas ook niet geretourneerd worden.

Vragen of iets op te merken?

Als u nog vragen of opmerkingen hebt dan kunt u contact met ons opnemen via email: sales@sayyesbykhloe.nl, of per telefoon op telefoonnummer +31 6 114 18 770 of via +31 85 007 44 40.

Scroll naar top