Over YESforLOV

YesforLOV

YESforLOV herdefinieert de essentie van producten voor seksuele en intieme verzorging door middel van innovatieve verpakkingen, ongeremd advies en tot dusverre niet bereikte kwaliteitsnormen in het veld.

Oprichter Christian Palix streeft een plezierige en romantische beleving na, waarbij emotie, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten de boventoon voeren.  Hij is een perfectionist en streeft naar uitmuntendheid, expertise, meesterschap en verfijning in alles wat hij onderneemt.

 Palix vindt dat liefde provocerend moet zijn. Gevoelig, resoluut toegewijd aan verfijnde genoegens, aan erotiek. En meer in het algemeen, welke vorm liefde ook aanneemt, wie de minnaars ook zijn, het unieke gevoel van liefde, dat boven alles moet worden gekoesterd, moet worden vergroot, moet tot in de puntjes tot een hoogtepunt worden gebracht.

“Voor ons geldt: alle lichamen zijn hetzelfde gemaakt.”

Say Yes by KHLOÉ

YESforLOV is een merk dat liefde perfectioneert met een gedetailleerde en uiterst nauwkeurige voorbereiding. Een merk dat de best mogelijke ambassadeur is in dienst van liefde en verbeelding. Dit is wat YESforLOV is: een typisch chique en glamoureus merk, volkomen ‘made in France’. Het combineert een ongeëvenaarde vraag naar kwaliteit, rijke en natuurlijke ingrediënten en innovatieve, verfijnde verpakkingen.

Exclusieve YESforLOV webshop

Say Yes by KHLOÉ is de enige webshop in Nederland die de complete lijn van het Franse cosmetica merk YESforLOV verkoopt. Het high end product straalt klasse uit en is van uitzonderlijke kwaliteit. Oprichter Christian Palix streeft een plezierige en romantische beleving na, waarbij emotie, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten de boventoon voeren.  Say Yes to Quality!

 

Scroll naar top