5 Sexy Kerstcadeaus

All I want for Christmas, is YOU! Als je nou écht de blitz wilt maken met een übercadeau, voor je partner, je mystery lover of voor je prachtige KHLOÉ companion (of ladies, voor jezelf!): deze blog is voor jou!

LLuister, we gaan gewoon eerlijk zijn tegen elkaar. Ja, een bloemetje kopen is erg lief, maar ook snel te vergeten. Wij vrouwen zijn nou eenmaal niet zo makkelijk te pleasen als dat de gemiddelde man denkt. Een doosje chocolade is altijd welkom, maar als je denkt daar een maand op te kunnen teren, heb je het helaas mis. Dat doosje is met twee dagen leeg (als we dat al redden) en wéér twee dagen later zijn we het alweer vergeten.

Maar no worries! Deze kerst ben jij the man met deze dikke cadeaus!

Een overall tip geef ik je direct: een luxe uitstraling vinden wij vrouwen altijd een pré, ongeacht welk product je ons voorschotelt. Lijkt het product goedkoop en afkomstig van de eerste de beste drogist, haken we af. Ja, vrouwen zijn net eksters. We worden warm van luxe en shine!

1. YESforLOV Mission Irresistible Box
YESforLOV is een opkomend Frans erotica merk, met verfrissende ideeën in een luxe uitvoering. Er zijn zoveel redenen waarom YESforLOV de voorkeur geniet, maar één daarvan is dat ze de gebruiker echt lijken te begrijpen.

En die luxe uitstraling? Bij YESforLOV denkt men ook daar aan. Zeker als je deze box aanschaft voor je vriendinnetje. De naam draagt niet voor niets ‘irresistible’!

In deze box een aantal teasing products waardoor je dus kansen op succes vergroot. De immens lekker ruikende producten van YESforLOV zijn een compliment voor elke vrouw en de kwaliteit van bijvoorbeeld hun glijdmiddel is perfect te noemen. Tegen een massage zegt geen enkele vrouw nee, zeker niet wanneer er gebruik gemaakt wordt van prikkelende massage-olie of een intieme streelveer

2. CHANEL – Jawel!
Let even goed op: een geurtje kopen voor een dame kan tricky zijn. Enerzijds omdat jongetjes van 14 dat al voor hun vriendinnetjes doen, anderzijds omdat geur toch wel smaakgevoelig is. Toch?

Wel, denk nog even aan die overall tip waarmee ik startte. Luxe! Luxe, luxe en nog eens luxe; it’s the keyword. Vrouwen weten van grote merken direct wat de waarde is en je zal daarom direct waardering krijgen. En mentaal werkt het ook nog eens in je voordeel: het geurtje heeft door de naam het effect dat ze het sowieso lekker vindt ruiken. Heel veel makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

Je kan gek doen, er zijn parfums die voor over de €1.000,- per 30ml worden verkocht, geen grap. Ook CHANEL heeft er zo één: No. 5 Grand Extrait is het desbetreffende meesterwerk. Houd je vast: €3.400,- voor 30ml. Dan moet je wel écht van haar houden.

Even alle gekheid op een stokje! Je wil niet met haar trouwen, je wilt gewoon dat ze je niet vergeet en ze je haar heerlijke lichaam geeft als waardering voor dat ene cadeau. Dat kan ook voor minder gelukkig.

In dezelfde brand blijven we: CHANEL Coco Mademoiselle is succes gegarandeerd! Deze overheerlijke parfum is er al voor €56,41 per 35 ml. Tja, ook hier kan je het bond maken natuurlijk. Koop je een 900ml verpakking, moet je over de 6.000 EUR neerleggen. Don’t overdo it 😉

Tip: vraag je date steeds dit geurtje op te doen naar jou. Ze zal de geur onlosmakelijk aan jou blijven koppelen de rest van haar leven. Yeah!

3. De Crave Vesper Vibrator ketting
Dit is echt een geniale uitvinding. Je leest het goed: een sieraad die je óók nog eens plezier oplevert op momenten dat je hunkert naar seks. Dit cadeau is origineel, fun én f*cking handig!

Het idee is simpel. Je hebt een staafje, te verkrijgen in het zilver, zilver met koper of goud en de dame draagt deze als halsketting. Thuis heeft ze ervoor gezorgd dat ze hem via een USB ladertje heeft volgestopt met energie. Even niemand in de buurt, is de verleiding enorm om toch even dat kettinkje van je hals te halen. Shht! 😉

Elegant en stout zijn; met deze ketting kan ze deze twee dingen gewoon combineren. Grijnzen zal ze als iemand haar een compliment geeft over dat mooie sieraad.

4. High level lingerie
Natuurlijk zijn ook wij fan van Hunkemöller: mooie lingerie voor over het algemeen niet al te veel centjes. Maar als je écht op ons netvlies wilt blijven hangen, ga je voor een heel ander level. Hier zal ik enkele suggesties doen.

Eén van de meest favoriete merken is toch wel Agent Provocateur. Het mooie van dit merk en zéker van onderstaande setje, is dat deze passend is voor vrouwen van verschillende vormen. Grote of kleine borsten, het maakt voor Agent Provocateur niet uit, het zit allemaal mooi!

Personalities als Ariana Grande hebben het merk I.D. Sarrieri populair gemaakt. Het is een multi-inzetbaar merk. Gebruik het als luxe lingerie, of gebruik het als kledingaccessoires; kan allemaal!

Niet alle vrouwen zullen stuk zijn van de designs van I.D. Sarrieri, dus ga niet too big met franjes. Maar een veilige kleur, als deze luxe roze, in combinatie met het mooie kant vinden de meeste vrouwen geweldig.

5. LELO SONA 2
Okay, stop what you’re doing.
O. M. G.

Heren, dit cadeau maakt je een blijvertje! En dames, bel iedereen af dit weekend!

Tuurlijk, vibrators kennen we allemaal. Ze zijn prima. Maar dit is andere koek. Het is een luchtdruk vibrator. Immens populair momenteel en dat is uiteraard niet zonder reden. Razend enthousiast wordt een ieder van deze fantastische uitvinding, welke geen vibraties geeft zoals we die kennen van trillende vibo’s, maar met kleine sonarpulsaties en luchtdruk. Geloof me, dit zorgt voor een zeer bijzondere sensatie!

Laten we beginnen met het begin: een dame heeft ook zo haar behoeftes en niet altijd worden die bevredigd door seks. Da’s niet jullie schuld, heren, seks is op een ander level super bevredigend. Maar soms willen we gewoon even naar dat bijzondere hoogtepunt, waar we zelf precies weten wat we willen en waar we het willen. Met deze SONA is daar niemand beter in dan wijzelf.

De SONA heeft vele standjes en heeft de ultieme uitvinding van de “automatische piloot”, waarbij de dame heerlijk achterover kan leunen en genieten, terwijl de stimulatie en intensiteit variëren met willekeurige stimulatiepatronen. Door het fijn afgestemde patroon kan het orgasme worden uitgesteld en daardoor ervaren veel vrouwen het nóg intenser.

Ach, ik kan er lang over praten, maar het moge duidelijk zijn. De LELO SONA 2 geeft mindblowing orgasmes en die heeft ze door dit cadeau aan jou te danken!

Liefs,
Kirsten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top